© Tanja Pursiainen

Perustottelevaisuuskoulutus:

Koulutuksia tiedossa taas syyskaudella, seuraa tiedotteita. Liittymällä jäseneksi saat jäsentiedotteet sähköpostiisi ja pystyt ilmoittautumaan ajoissa.

Koulutukset pidetään seuran omalla koulutuskentällä osoitteen Kotkajärventie 11 vieressä. Koulutukset ovat seuran jäsenille ilmaisia.

Koska koulutuspaikkoja on rajallinen määrä, olisi kaikille osapuolille reilua, että ilmoittautuneet myös osallistuvat jokaiseen koulutuskertaan. Jos tiedät, ettet pysty osallistumaan koulutuksiin joka viikko esim. vuorotyöstä johtuen ja silti haluat mukaan koulutukseen, mainitse siitä ilmoittautumisen yhteydeessä. Tällöin kouluttaja voi miettiä ryhmäkokoa uudelleen.


Agilitytreeniä porukalla:

Agilitytreeniä odotettavissa myös syyskaudella. Seuraa tiedotteita. Liittymällä jäseneksi saat jäsentiedotteet sähköpostiisi ja pystyt ilmoittautumaan ajoissa.

Koulutukset pidetään seuran omalla koulutuskentällä osoitteen Kotkajärventie 11 vieressä. Koulutukset ovat seuran jäsenille ilmaisia.


Näyttelytreenit:

Näyttelytreenejä pidetään Iittalan Lasimäen I-torilla alkaen myös syyskaudella, seuraa tiedotteita. HUOM! Treenit pidetään myös sateen sattuessa, eihän ulkonäyttelyissäkään aina paista aurinko!

Koulutukset näyttelykoulutusta ja yhteislenkkejä lukuunottamatta järjestetään seuran omalla kentällä, Kotkajärventie 11:n vieressä. Keskustan liikenneympyrästä vasemmalle Kutilaan päin, Kotkajärventietä n. 200-300 m, ja kenttä on vasemmalla puolella heti sinisen omakotitalon jälkeen. Autoille on kentän edessä tilaa, autoja voi jättää myös Kotkajärventien oikealle puolelle erkanevalle Sepänkaarteelle, tien reunaan.